Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

Čo je dobro a zlo?


Existuje boj medzi dobrom a zlom? Existuje dobro a zlo ako také?

 

V podstate v prírode neexistuje žiadny boj. Existuje súlad a symbióza. V podstate ani zlo a dobro neexistuje. Pojem zla existuje len v ľudskej mysli ako subjektívny pocit utrpenia V skutočnosti existuje len spravodlivosť a nespravodlivosť , potom sebeckosť a jednota. To znamená že všetko čo je nespravodlivé a sebecké je v podstate zlo. Keby ľudia neboli nespravodlivý a sebecký, tak by na svete neexistovalo žiadne zlo a žiadny boj. Všetko je to len o pochopení človeka, že musí spolupracovať s ostatnými a nie im kradnúť. Keď túto jednoduchú pravdu ľudstvo pochopí, tak sa všetko zmení.
Čo sa tíka tvojho tvrdenia a presvedčenia že všetko stvoril nejaký stvoriteľ, tak to je holý nezmysel. A kto potom stvoril toho stvoriteľa? Len tak z ničoho nič vznikol? Toto asi nemáš nijak vyriešené. Ale ak si si nevšimol, tak v prírode a vo vesmíre nič nevzniká len tak z ničoho. Všetko čo existuje muselo prejsť značným vývojom. Satan je čistý výmysel, tak ako aj boh. Existujú vo vesmíre vyspelejšie bytosti ako my a isto sú aj sebecké aj nesebecké, ale oni niesu žiadny satan ani boh. Lebo potom by aj každy sebecký človek bol tým satanom a každý spravodlivý, bohom. Stále sú to ale len bytosti také ako my, či už vyspelejšie viac alebo menej.


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: