Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

COVIS 19 bol vytvorený v labáku


Kanal 22> Čínska virológička Yan - MD / PhD rozpráva Tuckerovi (FOX News), že vírus bol zámerne "vypustený"

V relácii „Tucker Carlson Tonight“ virologička tvrdí, že vírus je „Frankenstein“, ktorý sa zameriava na ľudí a bol zámerne vypustený.
„Nikdy to nemôže pochádzať z prírody,“ povedala Yan - MD / PhD, ktorá pracovala na koronavíruse na hongkonskej univerzite.
V genóme ešte stále existujú dôkazy “- uviedla Yan v 26-stranovom dokumente, ktorého je spoluautorkou s ďalšími tromi čínskymi vedcami. "Nechcú, aby ľudia poznali túto pravdu." To je aj dôvod, prečo som [na Twitteri] suspendovaná a potlačená.
Som terčom, ktorý chce čínska komunistická strana nachať zmiznúť.
Keď sa jej Carlson opýtal, prečo si myslí, že sa vírus zámerne rozšíril z wuhanského laboratória, Dr. Yan odpovedala: „Pracovala som v referenčnom laboratóriu WHO, najlepšom svetovom laboratóriu na koronavírusy na hongkonskej univerzite.
A tie veci, ktoré som hneď od začiatku tajne "vyšetrovala" - mala som svoju sieť v Číne, ktorá siahala do nemocníc, ústavov a aj do vlády “.
„Spolu s mojimi skúsenosťami vám môžem povedať - že toto bolo vytvorené v laboratóriu.“
DR. Yan 28. apríla utiekla z Hongkongu letom spoločnosti Cathay Pacific do Spojených štátov.
Verí, že jej život je v ohrození a že sa už nikdy nebude môcť vrátiť domov.>>>

 

https://www.foxnews.com/media/chinese-virologist-government-intentionally-coronavirus?fbclid=IwAR0IlnOivGRNmp36KdONxA69Jq0cT_bgo6ltkvburVKq5qHJGpCCNRGWV8w


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: