Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

FED propaganda


Reakcia na článok

http://aeronet.cz/news/k-valce-zbyvaji-jen-tydny-seste-vyroci-padu-lehman-brothers-dvoudenni-jednani-fedu-nic-neprineslo-urokove-sazby-bank-se-zvedat-nebudou-usa-v-rekordnim-zadluzeni-bublina-je-pred-splasknutim-dalsi/#comment-29596

 

Moja reakcia:
Kopec kidov v obale smetí a zopár faktov. Ale dokoanlý článok na to aby tomu nikto nerozumel. Pritom je to veľmi jednoduché.
Fed vlastnia súkromné banky, a oni si tlačia prachy a emitujú ich cez dlhy. Ak dáš do obehu 10 dolárov a pýtaš si 11, tak odkial má ten jeden vzniknúť? No od nikial. V podstate dlžník zostane zadĺžený. Lenže oni prachy nepožičiavajú zadarmo. Oni ich zakladajú za nehnutelnosti. Takže v podstane nesplatitelné dlhy vytvárajú neustály tok majetkov, financí a služieb k bankám. V podstate banky vysávajú prácu ludí celého sveta vo svoj prospech.

Aby som to upresnil.

Ludia sa snažia splatiť nesplatiteľné a preto pracujú. Snažia sa produkujú. Vytvárajú hodnoty v podstate zo zdrojov zeme a slnka (aby ste vytvorili jablko tak vám narastie na stromu zo slnka a vody, v podstate ak ho zabalíte tak vytvoríte hodnoty z ničoho). Vytvoriť ich však môžu nekonečno a aj tak stále nesplatili dlh banke ale baka pomocou štátu exekútorov a zákonov ich stále vydiera. Dlhy preto splatia len tí najhorší čo najviac kradnú ostatným. A tí ostatní zomierajú bez strechy nad hlavou aj keby sa upracovali k smrti.

Okrádači takto v podstate vytvorili systém neustále okrádania celého sveta. Je to matematicky dokázateľné veľmi jednoducho na primitívnych príkladoch.

Hodnota peňazí by mala byť vyššia nakoľko ich je v systéme málo, lebo ludia splácajú tento nezmyselný dlh, ale oni sále vyhlasujú infláciu čím ešte prispeivajú k zrýchleniu okrádania ludí a prúdenia hodnôt k nim.

Kríza je preto, lebo keď nieto peňazí, nedá sa ani nakupovať ani predávať a preto sa zastavuje produkcia. Lebo nie že by nechceli ludia kupovať ale nemajú za čo. Je to neustále šprirála a preto sa znižuje cena ropy, lebo keď sa nezníži, nieje ju za čo nakúpiť. Jediná obrana ľudstva voči tomuto je zhodnotiť peniaze napriek úroku v bankách. Nesplácať úvery a zmeniť menový systém. Peniaze musí tlačiť štát a luďom ich pridelovať na prídel bez nutnosti dlhu. Dokonca úrok musí byť ako taký zakázaný úplne.

 

Matematicky je v podstate nemožné splatiť všetky dlhy.

1. peniaze sa dostávajú do obehu tak, že ich vytlačí alebo pripíše na účet bankám ECB, ktorá si ich proste takto vytvorí.
2. banky tie peniaze v realite nikdy nemali a tak si vlastne požičajú od ECB aby mohli požičať ludom a firmám
3. ludia si požičajú a začnú splácať.
4. v tom momente sa peniaze cez kúpu áut, elektroniky, liekov, dane , softvéru, paušálu za mobili dostatnú od bežbých ludí k superboháčom. Superboháči tieto peniaze jednoducho nedokážu všetky minúť a ani to nechcú robiť, lebo nemusia, tak ich držia na účtoch. A je to to isté ako keby tie peniaze spálili, síce ich môžu použiť ale nepoužijú ich, lebo to nieje v nikoho silách denne minúť niekoľko miliónov. A tak sa peniaze z obehu akoby stiahnu. Proste už v ňom niesu.
5. ak peniaze, ktoré si niekto požičal už niesu v obehu tak ich nieje možné splatiť. dokonca aj keby sa tie peniaze nedostali k boháčom a stále by sa točili, tak nieje možné ich splatiť aj s úrokami, pretože to nedovoluje matematika. Tak si to spočítajme: Do obehu dá ECB cez banky 1 miliardu, ale s úrokami banky pýtajú 1,5 miliardy. A odkial by sme zobrali tých 0,5 miliardy navyše? Odnikial. Proste tí čo si požičali jednoducho zostanú dlžný pol miliardy, lebo tie peniaze niesu v obehu, takže ich nieje možné splatit. No a tak banka, bez toho aby musela niekedy niečo vytvoriť, získa založený nehnutelný majetok od tých, ktorý nesplatili úroky. Čiže ecb si vymyslela prachy, požičala ich banke a banka vás na základe tej pôžičky okradla. Vy ste sa nadreli a postavili dom a banka vám ho zobrala, lebo ste ho nesplatili, lebo to nebolo matematicky možné. A to je dôvod, prečo je kríza, prečo ludia a štáty nemôžu splatiť svoje dlhy a preto dlhy stále rastú. Teda čím viac si ludia požičiavajú, tým sú viac zadĺžený a tým menej peňazí je v obehu, lebo treba splatiť ďalšie a ďalšie úroky. Tak sa deje to, že bez jediného výstrelu prichádzajú ludia o svoje majetky v prospech bánk bez toho aby banky niečo produkovali. Stačí že banky majú zdroj peňazí v podobe ECB a MMF. To že občas sa vytuneluje a potom padne nejaká banka vôbec nikomu nevadí, lebo to je jej účelom. Ale v médiách počujete ako štát za peniaze ludí túto banku zachraňuje, čo je už najvyššia forma zlodejiny, teda banka raz okradla občanov a potom ešte raz.
6. Keď by to bolo tak, že peniaze si tlačí štát, a bezúročne ich požičiava občanom, a časť peňazí dáva ako základný príjem, bez nutnosti vrátenia, tak by nastala obrovská prosperita nevídaných rozmerov. Akékoľvek podnikanie by sa darilo a ludia by nakupovali vo veľkom. Každý by mal dosť peňazí na to aby sa mohol osamostatniť od závyslosti na fosilných palivách a energetike, lebo by si ludia stavali vlastné slnečné a veterné elektrárne a kopali by vlastné hĺbkové vrty odkial by čerpali nevyčerpateľnú tepelnú energiu. Autá by mali na vlastnú elektrinu a životné prostredie by sa odbremenilo od spalín z motorov. 

 


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: