Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

Miera zdanenia


Miera zdanienia na slovensku je cca 90%

 

Neviem či si to ľudia uvedomujú ale draho je u nás preto, a nízke platy sú tu preto, lebo
1. všetky zisky idú do zahraničia cez zahraničné hypermarkety a väčšina priemyslu tiež pracuje pre zahraničie, teda zasa idú zisky preč zo slovenska
2. sme zdanený na 90%. že nie?
Každý zamestnanec odvedie vyše polovicu platu priamo do štátu + iné dane a poplatky, za auto, za dom, a iné.
Potom idete do obchodu a zo všetkého čo tam kúpite, tiež hned niekto odvedie približne 50% do štátu. Takže v podstate už len 25% z vášho zárobku išlo hneď do štátu. Lenže!!!!!! V každej cene toho výrobku si ešte pripočítajte, že každý kto sa na jeho výrobe či dovoze podielal, musel navýšiť jeho cenu ešte o všetky jeho náklady na dane a poplatky za benzín a materiál, ktorý musel naň použiť, čiže ďalších -50%, takže to už máme nejakých 12,5% lenže všetci od ktorých to on kúpil to tiež museli nadceniť o 50% drahšie, takže ďalších - 50% a takto by sme mohli ísť ešte nekonečno krát, lebo človeku je zdanený každý nákup a predaj.
Ľudia si proste neuvedomujú mieru zdanenia. Dnes je totiž taká automatizácia, mechanizácia a robotizácia, že za cenu jedného výrobku ich dnes vyrobíte tisíc. Preto by malo byť asi 1000x lacnejšie ako pred 50 rokmi. Lenže nieje. Prečo nieje? Lebo úroveň zdanenia, neustále rastie ešte viac, ako rastie proguktivita. Keby boli dane také, že raz do roka zaplatíte z toho čo máte na účte a nie z každého nákupu a predaja, a zobrali by vám z toho účtu polovicu, tak vtedy by boli dane 50%. Dnes keď vám berú polovicu z každého nákupu a predaja, tak je zdanenie 99%. V skutočnosti bez zdanenia, by nové auto stálo asi 200 EUR. Uvedomte si že živíte zlodejov. Oni to dobre vedia a nechcú sa toho vzdať. Jediné čo to môže zmeniť je, že zákony budú tvoriť ľudia cez priamu demokraciu. Zrušia sa tieto nehorázne dane, z ktorých sa vráti cez cesty a iné veci asi tak 1% a ostatné je rozkradnuté.

 

Sú dlhy splatiteľné?

Dlhy sú nesplatiteľné. Pretože do obehu dá banka 10 eur a pýta 20 naspäť. Čiže výsledná bilancia -10. V praxi to znamená že jeden splatí úver na úrok druhého a peniaze v obehu žiadne nepribudli. V takomto systéme ten čo chce splatiť nesplatiteľný úver pracuje stále viac za stále menšiu a menšiu sumu a je vidierateľní zamestnávateľmi, ktorí sú často práve vlastníci tých bánk. Požičiavanie na úver je de facto organizovaný podvod s odobrením štátu. Peniaze tlačia súkromné spoločnosti, ktoré ich následne dávajú do obehu cez úrok a pýtajú ich ešte viac ako ich vydali. Zároveň vlastnia všetky zdroje a tak ich naspäť získavajú aj cez platby za energie, suroviny a výrobky. Ich cieľom je neustále vďaka vyvlastneniu cez exekúcie bez nutnosti pracovať získavať stále viac a viac pôdy aby vlastnili viac zdrojov, lebo všetky zdroje pochádzajú z vlastníctva pôdy. Keby cez úvery nezískavali pôdu, tak by sa jej ľudia nikdy nevzdali a časom by sa osamostatnili, lebo pôda im dáva všetko. Vodu, suroviny aj slnečnú energiu, ktorá sa dá ďalej využiť. Keď ľudia pochopia ako sú týmto organizovaným megapodvodom okrádaní, tak vlády aj megakorporácie, ktoré si svoju moc uplatňujú prostredníctvom vlád, veľmi rýchlo zvrhnú. Toto nieje žiadna konšpirácia. Sú to jednoducho vyvoditeľné fakty, ktorých dôkaz nájdete na každom kroku.


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: