Používate prehliadač Internet Explorer 6, ktorý už nie je podporovaný
X
Internet Explorer 6 bol vydaný v roku 2001 a jeho posledná verzia vyšla v roku 2004. Prehliadač nepodporuje najnovšie štandardy a preto je možné, že sa Vám stránka nezobrazí správne. Používanie tohto prehliadača je aj z hľadiska Vašej bezpečnosti na internete nežiadúce.

Doporučujeme Vám nainštalovať si niektorý z moderných prehliadačov: FirefoxFirefox Google ChromeGoogle Chrome Internet ExplorerInternet Explorer OperaOpera SafariSafari
Uvedenými odkazmi sa dostanete na stránku, kde si môžete stiahnuť daný prehliadač v najnovšej verzii.

USA v bankrote


Ministerstvo financií USA upozornilo na neschopnosť platieb vlády od 3. novembra

Ministerstvo financií USA upozornilo na neschopnosť platieb vlády od 3. novembra

Foto: Kevin McCoy - https://commons.wikimedia.org

Minister financií USA Jacob Joseph Lew sa obrátil s listom na Kongres, v ktorom vystríha, že bez urýchlených opatrení zo strany zákonodarcov sa americká pokladnica vyprázdni a štát stratí schopnosť uskutočňovať od 3. novembra bežné platby.

Aby sa mohlo tomu vyhnúť, kongresmani by mali čo najskôr zvýšiť prílev povolenej úrovne štátneho dlhu, činiacu na danú chvíľu 18, 113 biliónov dolárov – vtedy pokryjú nové pôžičky nevyhnutné výdavky.

Štátny dlh USA oddeľovalo od tohto limitu na 13. októbra iba 25 mil. dolárov.
Zdroj:http://sk.rusinform.org/economics/2015/10/18/1446-ministerst

Riešenie:

Zvýšia úroveň limitu štátneho zadlžovania sa a sú za vodou. Proste len urobia krok aby im to sedelo účtovne, rsp zákonne a majú vybavené. Je to v podstate len hra pre občanov, aby si ľudia nemysleli že štát na zákony kašle. Tak si ich prispôsobí, tak aby dlhový menový systém fungoval aj naďalej.
 

Takto by to mali robiť aj ľudia. Nielen že tí musia nespltiteľné dlhy splácať, ale nemôžu ísť ani do mínusu, tak ako to môžu štáty. A prečo to môžu štáty? No lebo je matematicky aj prakticky nemožné splácať dlhy, keď v obehu tie peniaze niesu. Preto musia ísť štáty do mínusu. Rovnako musia ísť do mínusu aj občania, lenže tí sa z toho takto dostať nemôžu a preto im berú domy. Všetko je to účelové a kontinuálne tak prúdi majetok a práca ľudí smerom k boháčom. Lebo tí majú dostatočne silné systémy na to, aby odčerpávali peniaze z obehu a tým vlastne spôsobovali platobnú neschopnosť splácať dlhy štátu i občanov.
 

Je to ako hra dostihy a sázky, ktorú chceš hrať donekonečna, aj keď niekto má kúpené všetky kone. Stále dodávaš do hry nové peniaze a stále ich ten hráč vycucá.

 


Ak sa vám tento článok páčil a chcete aby sa aj ostatní dozvedeli niečo nové, dajte like, alebo nazdielajte.

Máte iný názor a chcete ho zverejniť? Diskusia je tu práve pre vás!

Vulgárnosti a reklama budú vymazané. ( * povinné)
Meno: *
E-mail: